مدیریت تلفیقی آفات سعی دارد تا از همه این روشها برای پایین نگه داشتن جمعیت آفات کمک بگیرد به گونه ای که ضرر اقتصادی قابل قبول بوده، و آفت کشها را به عنوان آخرین چاره توصیه میکند.[۵۹]
بعنوان مثال تثبیت نیتروژن از سبزیجات بنشنی استفاده شده در ارتباط با گیاهانی که به نیترات خاک برای رشد تکیه میکنند این امکان را ایجاد میکند تا زمین زراعی هر ساله مورد استفاده قرار بگیرد.
بر اساس آماری در دههٔ ۱۳۹۰، از کل زمینهای زراعی ایران، ۵۶ درصد زیر کشت گندم، ۱۸ درصد زیر کشت جو، ۳ درصد زیر کشت برنج و ۲۳ درصد زیر کشت دیگر محصولات هستند.
دستهبندیهای غذایی عبارتند از: غلات، سبزیجات، میوهها، روغنها، گوشت، شیر، قارچها و تخم مرغ.
این صفحه آخرینبار در ۳ ژوئیهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۰۲:۳۴ ویرایش شده است.
این صفحه آخرینبار در ۱۳ آوریل ۲۰۲۴ ساعت ۱۴:۱۸ ویرایش شده است.
سبزیجات در یک فصل more info رشد میکنند و خاک را با آمونیوم و نیترات باز پرسازی میکنند و فصل بعد محصولات دیگری را میتوان در مزرعه کاشت تا برای درو آماده شوند.
↑ «سه چالش کشاورزی ایران درانتظارتدبیر/بلاتکلیفی الگوی کشت ۱۰ساله شد».
با توجه به عرضه محدود منابع طبیعی در هر هزینه و موقعیت خاص، کشارزی که برای منابع مورد نیاز ناکارآمد یا زیانآور است ممکن است در نهایت منابع در دسترس یا توانایی برای بدست آوردن آنها را تمام کند. همچنین ممکن است اثرات منفی مثل آلودگی و هزینههای مالی و تولید داشته باشد.
در اواخر دهه ۱۹۵۰، اکثر کشاورزان در کشورهای با درآمد بالا از بنزین و برق برای تأمین انرژی ماشین آلات استفاده میکردند. تراکتورها جایگزین حیوانات بارکش و ماشین آلات بخار شده بودند.[۶۴]
in keeping with the priorities on the country to advertise sustainable agriculture and rural advancement, FAO is pursuing a country programme framework, to generally be applied over the period (2017-2021), on 4 key pillars of:
برای تولید محصولات کشاورزی بیشتر به کودهای مصنوعی اعتماد میشود و استفاده از کود به عنوان یک چالش و همچنین منبع آلودگی تبدیل شدهاست.[۵۶] روشهای تولید[ویرایش]
از اینرو این نتیجه بدست آمدهاست که قیمت انرژی به شدت با قیمت غذا مرتبط ی باشد. روغن هم به عنوان یک ورودی در مواد شیمیایی کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. قیمتهای بالاتر منابع تجدیدناپذیر انرژی به وسیلهٔ آژانس بینالمللی انرژی طرحریزی میشود.
در طولانی مدت فسفات را بایستی بازیافت کرد و از زائدات انسانی و حیوانی به منظور حفظ و ادامه تولید غذا استفاده کرد و به چرخه وارد کرد.